Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Cars 3 fleecepledd - Lynet McQueen - 150x100 cm

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Vår lavpris: 94,-
Få igjen på lager
SKU
79243
   

Hvis du er litt kald, kan det være greit å pakke seg inn i et teppe, og da passer dette Disney Cars 3 fleecepleddet helt perfekt! Pleddet er 150 x 100 cm stort, og har motiv av den superraske racerbilen Lynet McQueen. Fleeceteppet passer perfekt på barnerommet, eller til å ta med på tur.

Inneholder:

  • Disney Cars 3 fleecepledd

Detaljer:

  • Motiv: Lynet McQueen
  • Mål: 150x100 cm
Produktdetaljer
ModellWD19053
EAN8435333879993
MerkeDisney Cars
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.