Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Cars lesebok med supertøff Lynet McQueen lekebil

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
09172-10
   

Denne Disney Cars leseboken handler om den superraske racerbilen Lynet McQueen og hans vei mot å delta i det store racet i California. Den innbundne boken kommer med supertøff lekebil! McQueen er på vei til California for å delta i et stort race, men så skjer det et uhell, og han havner i stedet i den lille, rolige byen Radiator By. Lynet er fortvilet - hvordan skal han rekke racet nå? Bli med på en like spennende fortelling som Lynet McQueen.  Pakk ut lekebilen og snurr på hjulene. Klar, ferdig, KJØR!

Inneholder:

  • Disney Cars lesebok
  • Lynet McQueen lekebil

Detaljer:

  • Antall sider: 31

Produktdetaljer
Modell430494
EAN9788242955340
MerkeDisney Cars
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.