Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Classics memo-spill - finn to og to like

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 116,-
Få igjen på lager
SKU
08192-111
   

I MEMO med Disney Classics er det om å gjøre å finne brikker som danner par. Du finner motiver fra kjente karakterer fra de klassiske Disney-filmene på kortene. Brikkene legges utover bordet med bildet ned, og når det er din tur snur du først en brikke, så én til. Danner brikkene par beholder du dem, men er de ulike snus de igjen og det er nestemann sin tur. Spilleren som har flest par ved spillets slutt vinner spillet. Her er det om og gjøre å bruke hukommelsen og memorere hvor brikkene ligger.

Inneholder:

  • Memo Disney Classics

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell631090
EAN7317446310901
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.