Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Frozen aktivitetsbok med klistremerker - 24 sider

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
09202-62
   

Med Disney Frozen 2 aktivitetsboken med klistremerker kan du løse alle de spennende oppgavene sammen med yndlingskarakterene dine fra Frost! Dette blir garantert morsomt for deg, og kanskje litt utfordrende noen ganger? Du finner bilder og motiver som du kjenner fra filmen i denne oppgaveboken, og du kan dekorere med klistremerkene som følger med.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 aktivitetsbok med klistremerker

Detaljer:

  • Antall sider: 24
Produktdetaljer
Modell224264
EAN7031652242640
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.