Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 - Anna, Elsa og reinsdyret Sven med slede

-44%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

44%
Kampanjepris 444,- Vår lavpris: 794,- Du sparer: 350,-
På lager
SKU
06195-87
   

Dette morsomme lekesettet inneholder 2 dukker av Anna og Elsa samt reinsdyret Sven med slede. Alle inspirert av Disney Frozen 2. Anna og Elsa er nå klare for nye eventyr i sleden sammen med Sven.

Dukkene bærer karakteristiske kjolen fra den populære filmen, og de har bevegelige ledd, slik at du enkelt kan sette dukkene i sleden. Lekesettet egner seg godt for historiefortelling og rollespill. Enten du gjenopplever dine favoritt-øyeblikk fra filmen, eller om du skaper nye historier.

Lekesettet kan også kombineres med andre dukker og lekesett fra Disney Frozen 2. Sleden kan hektes av og på reinsdyret Sven.

Innhold:

  • Anna
  • Elsa
  • Sven
  • Slede

Detaljer:

  • Mål dukker: 30 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE5501
EAN5010993635832
MerkeDisney Frozen
Alder5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.