Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Anna og Kristoff dukker - 30 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 386,-
På lager
SKU
10195-178
   

Det er umulig å ikke drømme seg inn i den magiske verdenen i Disney Frozen 2. Filmen er endelig på lerretet og her får du et magisk sett med karakterene Anna og Kristoff. Dukkene er inspirert av den populære filmen og du kan nå gjenskape kjærlighetshistorien mellom disse de to turtelduene. Dukkene har på seg tøy inspirert av den nyeste filmen. Kjolen til Anna kan tas av og på, det samme gjelder jakken til Kristoff. Anna har på seg en vakker kremfarget kjole med mønster og Kristoff har på seg sitt typiske antrekk fra filmen Disney Frozen 2. Lekesettet passer godt til rollelek og historiefortelling.

Innhold:

  • Anna
  • Kristoff

Detaljer:

  • Mål dukker: 30 cm høye
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE5502EU4
EAN5010993608423
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.