Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Arendelle Anna - dukke med oppsatt hår og kjole - 30 cm

-50%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

50%
Kampanjepris 193,- Vår lavpris: 386,- Du sparer: 193,-
På lager
SKU
03205-44
   

Med denne Disney Frozen 2 Arendelle Anna-dukken kan barn gjenskape scener og sine favorittøyeblikk fra den populære filmen. Det lange håret til Anna er satt opp i en flott frisyre, og hun har på seg en nydelig, lys kjole med lilla og gule detaljer, og med en kort og stilfull jakke over. De glitrende detaljene, og den matchende jakken, spennen og skoene fullfører stilen.

Anna har bevegelige ledd og barna kan posere henne i ulike posisjoner for nye eventyr. Perfekt for historiefortelling, rollespill og gjenskapelse av scener fra filmen.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Anna dukke
  • Kjole
  • Spenne
  • Sko

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6845
EAN5010993605231
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.