Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Arendelle Elsa - dukke med flette og lilla kjole - 30 cm

-40%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

40%
Kampanjepris 231,60 Vår lavpris: 386,- Du sparer: 154,-
På lager
SKU
03205-20
   

Med denne Disney Frozen 2 Arendelle Elsa-dukken kan barn gjenskape scener og sine favorittøyeblikk fra den populære filmen. Det lange håret til Dronning Elsa er satt opp i signaturfletten hennes og hun har på seg en lilla reisekjole. De glitrende detaljene på antrekket, samt smykket og skoene fullfører stilen.

I Disney Frozen 2 våkner en eldgammel magi til live, og Elsa må reise langt vekk hjemmefra. Dette setter styrken hennes på prøve og hun må finne ut hvem hun egentlig er. Elsadukken har bevegelige ledd og barna kan posere henne i ulike posisjoner for å fortelle historier. Perfekt for historiefortelling, rollespill og gjenskapelse av sener fra filmen.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Elsa dukke
  • Kjole
  • Smykke
  • Sko

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6844
EAN5010993605217
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.