Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Anna dukke med sort kjole med lilla kappe - 30 cm

-31%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

31%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 217,- Du sparer: 67,-
På lager
SKU
06195-86
   

Gjenskap øyeblikk og historier, eller skap egne eventyr, med denne Disney Frozen 2 Anna-dukken. Denne flotte dukken fra Disney Frozen 2 måler ca. 30 cm og har poserbare ledd.

Prinsesse Anna er kledd i det karakteristiske antrekket hun bærer i den populære Frost-filmen, en svart kjole med rødlige detaljer, samt den fine, lilla kappen. Anna har sorte støvletter på seg og det røde håret flommer nedover ryggen hennes i en stilig frisyre. På grunn av de bevegelige leddene kan du posere henne i ulike posisjoner, noe som byr på mer autentisk lek.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Anna dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6710
EAN5010993608355
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.