Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Elsa aktivitetsbok med klistremerker - 24 sider

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 78,-
Få igjen på lager
SKU
03202-151
   

Med denne aktivitetsboken med klistremerker og motiv av Elsa fra Disney Frozen 2, kan du finne frem fargeblyantene dine og bli med Anna, Elsa, Olaf, Svein og Kristoffer på eventyr. Lek og lær med den populære gjengen og løs lærerike oppgaver og aktiviteter. Den er full av morsomme oppgaver, spennende labyrinter og fine klistremerker som du kan bruke til å pynte sidene med.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 aktivitetsbok med klistremerker

Detaljer:

  • Antall sider: 24
Produktdetaljer
Modell224253
EAN7031652242534
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.