Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 dukke - Elsa synger mens armer og munn beveger seg - 38 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 746,-
På lager
SKU
08206-158
   

Syng med Elsa om aldri før med Elsa-dukken. Gjenskap øyeblikket, hvor Elsa får et glimt av sin families historie og oppdager sannheten om sine krefter! Elsa synger “Show Yourself”, inspirert av Disney Frozen 2, mens hennes hode og munn beveger seg synkront med musikken. Et fortryllende lysshow vises gjennom Elsas ikoniske klær mens hun synger.

Elsas klær inkluderer en vakker, glitrende hvit kjole, med et snev av lilla og blått, og en fin gjennomsiktig kappe med vinger. Elsa blonde hår er storslått og bidrar til hennes vakre stil ved å velde ned over ryggen hennes, og gir dermed mange muligheter for morsom lek med håret hennes!

Innhold:

  • 1 Elsa-dukke
  • 1 kjole
  • 1 sko

Detaljer:

  • Mål dukke: 38 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Det episke eventyret fortsetter i Disney Frozen 2, den spennende etterfølger til den populære filmen Frozen! Ta dine elskede venner Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven med når de drar langt bort fra Arendelle for å styrke deres bånd og gjøre nye funn som vil endre deres liv for alltid.

Produktdetaljer
Modell214954
EAN192995214958
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.