Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Elsa dukke med lyseblå kjole med kappe - 30 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
06195-83
   

Gjenfortell den populære historien, eller skap egne eventyr, med denne Disney Frozen 2 Elsa dukken! Den nydelige dukken måler ca. 30 cm og har på seg en fantastisk isblå kjole, akkurat som i den populære Frost-filmen. Hun har bevegelige ledd og hun elsker å leke. 

Nå kan du gjenskape øyeblikk fra den populære filmen og leve deg inn i et ekte Frozen eventyr. Dukken har det flotte, blonde håret i en flette. På grunn av de bevegelige leddene kan du posere henne i ulike posisjoner, noe som byr på mer autentisk lek.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Elsa dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6709
EAN5010993608331
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.