Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Elsa dukke - 30 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
06195-83
   

Disney Frozen 2 kommer her med en nydelig Elsa dukke. Dukken har på seg en fantastisk isblå kjole, akkurat som i den nye Frozen filmen. Hun har bevegelige ledd og hun elsker å leke. 

Nå kan du gjenskape øyeblikk fra den populære filmen og leve deg inn i et ekte Frozen eventyr. Dukken har blå kjole og langt hår i en flette. Dukken har også bevegelige ledd, og du kan posere henne i ulike posisjoner. 

Passer sammen med andre dukker eller lekesett fra Disney Frozen 2. 

Innhold:

  • Disney Frozen - Elsa dukke

Detaljer:

  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6709
EAN5010993608331
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.