Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Elsa kostyme - 3-4 år - 104 cm - epilogkjole og kappe

-35%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Kampanjepris 285,- Vår lavpris: 437,-
35%
Du sparer: 152,-
På lager
SKU
07217-8
   

Kle deg ut som den vakre dronning Elsa fra Arendelle med dette nydelige Disney Frozen 2 kostymet i størrelse 104. Dette kostymet for barn i alderen 3-4 år består av en hvit kjole og en lang kappe. Med denne glitrende og detaljrike kjolen kan du gå inn i rollen som den modige og populære dronningen. 

Enhver kongelig trenger et kongelig antrekk, og med dette stilige kostymet vil du være klar for dine kongelige plikter. Dette kostymet har gjenskapt detaljene i Elsas epilogkjole, med et ombre-skjørt og vakre glitrende detaljer. Perfekt til lek, og perfekt for Frost fans!

Inneholder:

  • Elsas epilogkjole med kappe

Detaljer:

  • Alder: 3-4 år
  • Størrelse: 104 cm
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell300843S
EAN883028420537
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.