Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen lekesett med dukke og hest - Elsa og Nokk - 26 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 463,-
Utsolgt
SKU
04206-66

Opplev magiske eventyr med dette fantastike lekesettet fra Disney Frozen 2 med vannåndshesten Nokk og dronning Elsa. I Disney Frozen 2 møter Elsa en mytisk vannånd i sin søken på å finne svar om fortiden. Vannånden Nokk vises i form av en hest, og har lignende krefter som Elsa. Kan Elsa klare å temme han? Det bestemmer du!

Elsas lange, blonde hår er samlet i en flette og hun har på seg en vakker blå knelang kjole. Hun går barbeint, akkurat slik hun gjorde i filmen da hun møtte Nokk. Armer, ben og hode på dukken kan beveges for mer realistisk lek. Lekesettet passer perfekt til en Frost-fan!

Inneholder:

  • Elsa-dukke
  • Nokk hestefigur

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 26 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE5516
EAN5010993617135
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.