Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 viskelær 6-pack med overraskelse - Svein, Olaf, Elsa, Anna og Kristoffer

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 114,-
På lager
SKU
06206-87
   

Nå trenger du ikke bekymre deg over skrivefeil igjen, for denne 6-pakningen med viskelær av karakterene fra Disney Frozen passer på. Sammen med Svein, Olaf, Elsa, Anna og Kristoffer kommer viskelærpakken med en pusle-overraskelse! Plasser hele Frost-gjengen opp langs bordet mens du arbeider slik at alle kan følge med. Perfekt for små fans av Elsa, Anna og resten av gjengen fra Disney Frozen 2. Dette settet er et must enten til skolen eller på barnerommet.

Inneholder:

  • 5 Disney Frozen viskelær
  • 1 overraskelse

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDFR-6942
EAN 5056219027920
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.