Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 familiesett - figurer av Anna, Elsa, Olaf og Dronning Iduna

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
06195-94
   

Dette lekesettet med 4 figurer fra Disney Frozen 2 inkluderer Dronning Iduna i hennes kongelige antrekk fra filmen, 2 små figurer av Anna og Elsa som barn og en figur av Olaf. Alle figurene er inspirert fra den nye Disney Frozen 2 filmen.

Dronning Iduna er moren til Anna og Elsa og hun passer på de små prinsessene. Nå kan du gjenskape dine favoritt-øyeblikk fra den populære filmen. Lekesettet er perfekt for rollespill. Finn på helt nye historier og bruk figurene som hjelpemidler i fortellingen.  

Innhold:

  • Dronning Iduna
  • Elsa
  • Anna
  • Olaf

Detaljer:

  • Mål eske: L27,5 x B6,6 x H25  cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6913
EAN5010993605354
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.