Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Fold and Go - Arendelle lekeslott

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
06195-91
   

Med Disney Frozen 2 Fold and Go - Arendelle lekeslott kan du ta med deg eventyr-leken hvor som helst. Slottet brettes enkelt ut og vips så har du et slott med to etasjer. Slottet er inspirert av Disney Frozen 2 filmen og inneholder soveværelse, spiseplass, bibliotek med peis og en balkong. Det finnes også en trapp som fører opp til andre etasje. Lekesettet har en seng som kan heises ned fra veggen. Det følger med 2 stoler og et bord samt tilbehør til spisekroken.

Brett sammen dette morsomme lekeslottet fra Disney Frozen og bær det med deg til ønsket lokasjon. Det finnes en praktisk hank på toppen av slottet som gjør det enkelt å bære med seg. Dette er bokstavelig talt et «take away»-eventyr. Gjenopplev dine favoritt-øyeblikk fra Disney Frozen 2 eller lag egne fortellinger med dette fine slottet.

Lekesettet passer perfekt for rollelek og historiefortelling, det er enkelt å ta med seg og det kan kombineres med andre Disney Frozen 2 lekesett eller dukker. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Innhold:

  • Disney Frozen 2 Fold and Go - Arendelle lekeslott
  • 2 x stoler
  • Bord
  • Kurv med brød
  • 2 x kopper
  • Mugge

Detaljer:

  • Mål: L76 x H78 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukker er ikke inkludert, og er kun brukt som illustrasjon på esken.

Produktdetaljer
ModellE5511
EAN5010993615254
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.