Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Forest expedition dukkesett - Elsa, Anna, Ryder og Honeymaren

-51%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

51%
Kampanjepris 294,- Vår lavpris: 594,- Du sparer: 300,-
På lager
SKU
01212-37
   

På et episk eventyr utenfor Arendelle møter Anna og Elsa Honeymaren og Ryder i den forheksede skogen. La barna gjenskape scener fra den populære filmen Disney Frozen 2 med dette dukkesettet som består av fire dukker. Dukkesettet inneholder dukkene Elsa, Anna, Ryder og Honeymaren, alle kledd i antrekk som er inspirert av filmen. Dukkene Elsa, Anna og Honeymaren har alle mykt hår som kan styles og friseres.

Inneholder:

  • Dukkesett med Elsa, Anna, Ryder og Honeymaren

Dukkene er kledd i klær og sko inspirert av filmen

Detaljer:

  • Mål dukke: dukkene er ca 27 cm høye
  • Mål eske: 33 x 7,5 x 50 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8041
EAN5010993637386
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.