Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Forest Expedition dukkesett - Elsa, Anna, Ryder og Honeymaren - 27 cm

-51%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

51%
Kampanjepris 293,- Vår lavpris: 594,- Du sparer: 301,-
På lager
SKU
01212-37
   

På et episk eventyr utenfor Arendelle møter Anna og Elsa Honeymaren og Ryder i den forheksede skogen. La barna gjenskape scener fra den populære filmen Disney Frozen 2 med dette dukkesettet som består av 4 dukker. Dukkesettet inneholder dukkene Elsa, Anna, Ryder og Honeymaren, alle kledd i antrekk som er inspirert av filmen. Spill ut favorittøyeblikkene fra filmen med disse karakterene, eller skap dine egne historier. Dukkene Elsa, Anna og Honeymaren har alle i tillegg mykt hår som kan styles og friseres for ekstra moro. En perfekt gave til barn som elsker Frost-universet!

Inneholder:

  • Dukkesett med Elsa, Anna, Ryder og Honeymaren

Detaljer:

  • Mål: ca. 27 cm
  • Mål eske: 33 x 7,5 x 50 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8041
EAN5010993637386
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.