Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 GoGlow Pop 2-i-1 nattlampe og lykt - slår seg automatisk av

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
05206-194
   

Unngå kjedelig leggetid og sett på magien med GoGLow Pop up 2-i-1 nattlys og lykt med motiv fra Disney Frozen 2.

Sett den morsomme og fine lanterna på nattbordet og tenn det lune og betryggende lyset ved sengetid. Nattlyset er ideelt for de små som ønsker en ekstra trygghet og støtte gjennom natten. Lyset slår seg automatisk av selv etter en liten stund.

Denne praktiske lampen kan også brukes som en smart lommelykt, og den er slitesterk for små hender. Lampen er batteridrevet, og derav også bærbar og lett å veksle mellom nattlys og lommelykt. Den kule lampen består av en snøball-lykt som kan åpnes opp til en lanterne med de populære søstrene og snømannen Olaf inni! Perfekt for Disney Frost 2 fans!

 • Bærbar
 • Slår seg automatisk av etter 10 minutter
 • To lysstyrke-innstillinger og multifunksjonelt håndtak

  Inneholder::

  • 1 Disney Frozen 2i1 nattlampe

  Detaljer:

  • Mål: 7,8 x 17 x 7,8 cm (DxHxB)
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år
  Produktdetaljer
  Modell271FZO01E
  EAN5013138670668
  MerkeDisney Frozen
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.