Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Hair Play Doll - Anna dukke med langt hår og flettemaskin

-48%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

48%
Kampanjepris 196,- Vår lavpris: 376,- Du sparer: 180,-
På lager
SKU
06195-88
   

Klikk denne Anna-dukken inn i holderen, børst håret hennes og flett det lange håret med flettemaskinen som følger med. Wow, nå kan du style Anna i alle mulige slags frisyrer. Kanskje har du en favoritt fra Disney Frozen 2 filmen eller kjører du fristil?

Disney Frozen 2 kommer her med en fabelaktig Anna-dukke med ekstra langt hår. Dukken kommer med ulike tilbehør som kam, flettemaskin,spenner og en krok. Alt du trenger for å skape de vakreste frisyrer.

Anna har på seg en brun og rød kjole og sorte støvletter.

Innhold:

  • Disney Frozen 2 Hair Play Doll – Anna
  • Flettemaskin
  • Krok
  • 2 x spenner
  • Kam

Detaljer:

  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE7003
EAN5010993610471
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.