Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Kristoff - dukke med bevegelige ledd - 30 cm høy

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 214,-
Få igjen på lager
SKU
06195-108
   

Endelig er Disney Frozen 2 ute og denne Kristoff dukken ser ut akkurat som i filmen. Bli med Kristoff på nye eventyr eller gjenskap dine favoritt øyeblikk fra filmen. Kristoff-dukken kan poseres i ulike stillinger med sine 5 bevegelige ledd. Han har på seg et brunt antrekk, slik vi kjenner det fra filmen, og støvler som kan tas av.

Samle Disney Frozen 2 lekesett og dukker for å få en optimal Frost opplevelse. Dukkene Anna, Elsa og Mattias er også klare for å bli med i leken (selges separat).

  • 5 bevegelige ledd
  • Støvlene kan tas av

Detaljer:

  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6711
EAN5010993608379
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.