Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Light Up Fashion Doll - Anna med lysende kjole - 30 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
06195-99
   

I Disney Frozen 2 testes Anna sin urokkelige optimisme og utholdenhet. Hun må lære å være sterk selv når det føles umulig å gjøre det rette. Inspirert av Disney Frozen 2, har denne Anna-dukken et sort og lilla antrekk med et avtakbart skjørt, belte og kappe. Løft armene hennes for å se skjørtet lyse opp med fine høstblader. Kjolen til Anna lyser og avslører et virvlende bladmønster på den fine kjolen hennes.

Tilhengere av Disney Frozen vil elske denne Anna-dukken. Inspirert av den siste filmen; Disney Frozen 2 er denne dukken garantert en favoritt i dukkesamlingen.

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x A76 batterier (inkludert)
  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE7001
EAN5010993617210
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.