Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve - snøkanon som festes til hånden

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
08195-60
   

Med Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve – snøkanon kan du være akkurat som Elsa. Fest kanonen på håndleddet og skyt i vei. Kanonen spruter snø/is og du vil på få sekunder forvandle omgivelsene dine til en snødekt eventyrscene tatt rett ut fra den populære Disney filmen.

I dette morsomme lekesettet følger det med en sleeve med Disney Frozen mønster, en holder til Magical Ice spray, Magical Ice spray og vannflaske. Alt for å sikre deg endeløs moro som isdronning!

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve – snøkanon 
  • Sleeve 
  • Vannflaske
  • Magical Ice spray 

Detaljer:

  • Mål eske: 40 x 15 x 25 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellFRN71000
EAN8056379080633
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.