Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Magisk Elsa dukke med lys og lyd

-48%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

48%
Kampanjepris 196,- Vår lavpris: 377,- Du sparer: 181,-
På lager
SKU
11206-14
   

Bli med Elsa på eventyr langt hjemmefra, og test hennes krefter med denne Disney Frozen 2 Elsa dukken. Dukken har fortryllende lys- og lyd-effekter. Barn kan feste snø-tilbehøret til Elsas arm og løfte den for å aktivere det glødende lyset som gjør armen isende blå og hånda hvit med snøkraft-inspirert lyd. Løft armen flere ganger for å aktivere fire forskjellige magiske lydeffekter. Dukken har en lys blå kjole med glitrende detaljer.

  • Disney Frozen 2 Magisk Elsa dukke med lys og lyd
  • Løft Elsas arm for å aktivere lys og lydeffektene
  • Passer for barn fra 3 år og oppover

Innhold:

  • 1 Disney Frozen 2 Elsa-dukke

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE8569
EAN5010993658831
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.