Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Magical Discovery - Elsa dukke med lys og lyd - 28 cm

-48%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

48%
Kampanjepris 196,- Vår lavpris: 377,- Du sparer: 181,-
Utsolgt
SKU
11206-14

Disney Frozen 2 Magical Discovery Elsa dukken med lys og lyd lar deg bli med på spennende reiser og nye eventyr. Bli med Elsa på en reise langt hjemmefra, og test hennes krefter med denne 28 cm høye dukken. Hun har fortryllende lys- og lyd-effekter, og et stilig snøtilbehør som illustrerer den magiske kraften hennes.. Barn kan feste snø-tilbehøret til Elsas arm og løfte den for å aktivere det glødende lyset som gjør armen isende blå og hånda hvit med snøkraft-inspirert lyd. Løft armen flere ganger for å aktivere fire forskjellige magiske lydeffekter. Dukken har en lys blå kjole med glitrende detaljer.

Inneholder:

  • 1 Disney Frozen 2 Elsa-dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (demo medfølger)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE8569
EAN5010993658831
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.