Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Make Your Own Snow hobbyeske - lag glitrende snø som i Arendelle

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 98,-
Få igjen på lager
SKU
09195-34
   

Med dette morsomme Make Your Own Snow vitenskapssettet fra Disney Frozen 2 kan du lage din helt egen glitter-snø! Bland de ulike ingrediensene i hobbyesken sammen i en av koppene som følger med, og sett på lokket og rist. På 1-2-3 har du laget fantastisk snø med glitter! 

Lat som at du er en prinsesse som kan lage snø og overrask vennene dine med dette morsomme settet. De to koppene som følger med, er dekorert med motiver fra Disney Frozen 2 og du kan gjenoppleve dine favorittøyeblikk fra de populære filmene. Det følger også med 2 spader som kan bli praktisk om du lager for mye snø, vi vet jo alle at det er lett å bli ivrig når det er morsomt! 

Inneholder: 

  • 2 blandekopper
  • 2 poser med snøpudder
  • 2 poser med glitter
  • 2 spader

Detaljer: 

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellDFR2-4914
EAN 5056219035222
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.