Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Nokk med lys og lyd

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
08206-159
   

Den lysende Nokk, en vakker gjenskapelse av vann-ånden fra Disney Frozen 2, har bevegelsesaktiverende lys og lyder, og er fullt bevegelig. Nokk er majestetisk og elegant, en blanding av glitrende blå og hvite farger, som lar dens lysshow skinne gjennom. Du må heller ikke glemme Elsa; Nokk har et sete til din foretrukne Elsa-dukke, så du kan gjenskape dine favorittøyeblikk mellom Elsa og Nokk fra Disney Frozen 2.

Innhold:

  • 1 Nokk
  • 1 sal

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Det episke eventyret fortsetter i Disney Frozen 2, den spennende etterfølger til den populære filmen Frozen! Ta dine elskede venner Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven med når de drar langt bort fra Arendelle for å styrke deres bånd og gjøre nye funn som vil endre deres liv for alltid.

Merk: Dukke selges separat

Produktdetaljer
Modell209264
EAN192995209268
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.