Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Pop Adventure - eliksir-bod med figur

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
06195-95
   

Inspirert av den nye Disney Frozen 2 filmen kommer her et Pop Adventure lekesettet. Det er nemlig en koffert som «popper» ut til et lekesett når du åpner den. Når kofferten åpnes, får du et herlig lekesett med eliksir-boden i Arrendelles. Det følger med en nøkkel, en figur av Anna i en gul kjole, en kjerre med kål og ulike krukker.

Gjenskap dine favoritt-øyeblikk med dette morsomme lekesettet fra Disney. Pakk det enkelt sammen og lås med den medfølgende nøkkelen, og det er super enkelt å frakte med seg.

Innhold:

  • Pop Adventure koffert med eliksir bod
  • Figur av Anna
  • Krukker
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: L18 x B7 x H23 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE7080
EAN5010993617159
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.