Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Shimmer Dronning Anna motedukke - 28 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 165,-
Få igjen på lager
SKU
04226-43
   

I Disney Frozen 2 reiser Anna langt hjemmefra for å beskytte sin søster og folket sitt. Selv på de mørkeste øyeblikk bevarer Anna roen og hjelper til med å redd kongerike til slutt og blir kronet Dronning av Arendelle. Barna vil elske å spille ut sine egne historier eller gjenskape film-øyeblikkene med denne Droninng Anna dukken.

Denne motedukken kommer med avtagbare klær og tilbehør - et grønt skjørt, lilla kappe og tiara - inspirert av sluttscenene i Disney Frost 2. Dukken er ca. 28 cm høy og har 5 artikulasjonspunkt som gjør at dere kan posere og bevege Annas armer, bein og hode og lage flere morsomme Frozen-poseringer. 

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Dronning Anna motedukke
  • Skjørt
  • Kappe
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål dukke: 28 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF3524
EAN05010993932689
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.