Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Shimmer Dronning Elsa motedukke - 28 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
04226-41
   

I Disney Frozen 2 forlater Elsa hjemmet sitt i Arendelle og drister seg inn i Enchanted Forest, starten på en reise for å oppdage seg selv. Barn vil elske å leke ut sine egne fortellinger eller gjenskape film-øyeblikkene med denne Dronning Elsa dukken.

Motedukken kommer med avtagbare klær - et hvitt skjørt og kappe med isblått geometrisk mønster - inspirert av sluttscenene i Disney Frost 2. Elsa-dukken måler rundt 28 cm i høyden og har langt, blondt hår og 5 artikulasjonspunkt for mer bevegelighet og morsomme Frozen-poseringer. 

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Dronning Elsa motedukke
  • Skjørt
  • Kappe

Detaljer:

  • Mål dukke: 28 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF3523
EAN05010993932696
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.