Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Musical Adventure Anna - dukke med melodi - 28 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 293,-
På lager
SKU
03205-32
   

Musical Adventure Anna-dukken er inspirert av den populære Disney Frozen 2 filmen. Anna har på seg den nydelige grønne og lilla kjolen sin, og hun har satt opp håret og plassert en gulltiara på hodet. Dukken er ca. 28 cm høy og har bevegelige ledd slik at hun kan poseres i ulike positurer for mer realistisk lek. Trykk henne på brystet og en kjent melodi fra filmen vil stømme ut.

Opplev dine favorittøyeblikk fra Disney Frozen 2 og skap nye eventyr med denne nydelige dukken. Dukken egner seg bra til kreativ lek og historiefortelling. Dukken har bevegelige ledd og kan kombineres med andre dukker og lekesett fra Disney Frozen 2 (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Anna-dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE8881
EAN5010993733361
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.