Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 gymbag med justerbar skulderstropp - blå og turkis

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
07206-147
   

Denne blå og turkise gymbagen har et fint motiv av Elsa fra Disney Frozen 2, og har en smart justerbarskulderstropp som også kan tas av. Bagen har en lomme foran med glidelås, og den passer perfekt både som fritidsbag og treningsbag. Treningsbagen kan bæres komfortabelt med to håndtak, eventuelt med den lengre skulderremmen.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Elsa gymbag

Detaljer:

  • Mål: 35 x 22,5 x 16 cm (LxBxH)
  • Volum: 8 liter
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
ModellFRUW7252
EAN4043946287995
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.