Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 - Storytelling Elsa dukke

-30%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
30%
Kampanjepris 228,- Vår lavpris: 327,- Du sparer: 99.-
På lager
SKU
03205-06
   

I Disneys Frost 2, når en urgammel magi vekkes, må Elsa reise langt hjemmefra, teste kreftene sine og oppdage hvem hun er ment å være.

Gjenopplev magien fra den populære filmen med dette lekesettet med Elsa, et troll og den søte firfislen. Lekesettet kommer også med en magisk is-virvel slik at du virkelig kan leve deg inn i Elsas fortryllende verden. Lekesettet inspirerer til historiefortelling og rollelek.

Innhold:

  • Elsa
  • Troll
  • Firfisle
  • Magisk Is-virvel

Detaljer:

  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6660
EAN5010993605453
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.