Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 Storytelling Fashion doll - Anna og Olaf på nye eventyr

-30%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
30%
Kampanjepris 228,- Vår lavpris: 327,- Du sparer: 99.-
På lager
SKU
03205-30
   

Med dette lekesettet inspirert av Disney Frozen 2 kan du leve deg inn i rollen som Anna, hun har pakken vesken sin og nå vil Olaf også være med.

Olaf har armer, hår og en gulrotnese som kan tas av og på. Anna har på seg reisekjolen sin og et par sko. Hva er det de to bestevennen pønsker på nå? Er de på vei for å finne Elsa eller er det helt nye eventyr i vente?

La deg inspirere av det morsomme lekesettet og lag rollespill og nye fortellinger, eller kanskje du rett og slett ønsker å gjenskape ditt favoritt øyeblikk fra den populære barnefilmen. Det er opp til deg!

Innhold:

  • Dukken Anna med kjole og sko
  • Olaf
  • Veske

Detaljer:

  • Mål dukke: H30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6661
EAN5010993605446
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.