Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Ultimate Arendelle Castle dukkehus- 152 cm høyt - med elegante porter, 4 etasjer og utsiktstårn

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 1 994,-
Få igjen på lager
SKU
03205-46
   

Inspirert av Disneys Frozen 2, er Ultimate Arendelle Castle et funksjonsfylt dukkehus for unge fans av barnefilmene! Åpne de nydelige portene og utforske slottets 4 etasjer som består av 7 rom: kjøkken, musikkrom og tronerom i første etasje, et forfengelighetsrom og soverom for Anna og Elsa dukker (ikke inkludert), et bibliotek i tredje etasje, og et utkikkstårn på toppen.

Frozen-slottet er 152 cm høyt og 122 cm bredt og inneholder 14 tilbehør for å fylle det opp. Piano, trone, bankettbord, tepper, sofa og mer for å spille morsomme scener i hvert rom.

Når barna trykker på knappen på den bevegelige balkongen, kan de se et fargerikt lysshow inspirert av nordlyset! Trekk ut det forlengende løperen foran tronen for å fullføre den kongelige innredningen. Trykk på heisen for å starte slottets blinkende lys. Full av farger tilfører lyset magi og gløder vakkert på innerveggene i slottet.

Utvid slottets lekeområde med de detaljerte, isblå portene på begge sider av slottet. Når du er ferdig med å leke kan du folde dem igjen for kompakt lagring. Sett Disney Frozen Elsa eller Anna motedukke (selges separat) på heisen og flytt dem opp og ned til forskjellige etasjer. Klar for en kongelig fest?

Spisestuen har en høyryggstol og bankettbord med vendbar senterplate med bildet av en kalkun på den ene siden, og en tom tallerken på den andre siden. Første etasje inneholder et luftig musikkrom med et lilla piano og krakk. Møblene passer perfekt for 30 cm høye dukker.

Ingen slott er komplett uten tårn! Arendelle slott er toppet med et utsiktstårn og du kan ha oversikten over hele Arendelle. Olaf elsker å speide fra tårnet. Barna vil elske å gjenskape favorittscener fra Disney Frozen 2-filmen i dette dukkehuset.

Inneholder:

 • Dukkehus/slott
 • Flygel
 • Bord
 • 2 x stoler
 • Skap
 • 2 x senger
 • Tepper
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Batteribehov: 3 x AAA batterier (inkludert)
 • 4 etasjer
 • Mål: L122 x B23 x H152 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE5495
EAN5010993619054
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.