Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Elsa barnehagesekk - frontlomme og justerbare stropper - 25 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 118,-
Utsolgt
SKU
07206-152

Med denne stillige blå-turkise Frozen 2 ryggsekken vil barnet glede seg til barnehagen. Ryggsekken har et bilde Elsa på fremsiden sammen med skriften "Nature is magical". Elsa-sekken har to rom - et romslig hovedrom med glidelås, og praktisk mindre lomme foran. Også denne kan lukkes med glidelås. Skulderstroppene er justerbare, slik at sekken kan tilpasses barnet. Sekken er stor nok til å romme både matboks og drikkeflaske, ekstra klær og diverse annet.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 barnehagesekk

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
ModellFRUW7601
EAN4043946290124
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.