Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen reinsdyret Svein som barnet kan sitte på - 90 cm høy og med lyd og stemme

-32%

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Krisoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
32%
Kampanjepris 944,- Vår lavpris: 1394,- Du sparer: 450,-
På lager
SKU
09195-20
   

Det episke eventyret fortsetter i Disney Frost 2, den spennende oppfølgeren til hitfilmen Frost! Bli med dine kjære venner, Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Svein når de forlater Arendelles porter for å styrke sine vennskap og lage nye eventyr som vil forandre livene deres for alltid.

Opplev et vilt eventyr med Disney Frost 2 Playdate Svein! Playdate Sven er perfekt så barna kan late som om de galopperer rundt Arendelles snødekte landskap med deres favoritt reinsdyrkompis! Svein er over 90 cm høy fra hov til gevir og tåler vektet av et barn på opptil 32 kg. Mat Svein med gulroten for å høre ham lage ekte tyggende lyder. Trekk på Svens tøyler eller trykk på hodet for galopperende lyder og for å høre han si setninger i Kristoffs morsomme "Sven" stemme!

  • Ikke glem å kose deg med Sveins myke falske pels også
  • La barna sitte på Svein (tåler inntil 32 kg)
  • Med lyd

Detaljer: 

  • Mål: 90 cm høy
  • Maks vekt: 32 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell202904
EAN80192995202906
MerkeDisney Frozen
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.