Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen 2 oppbevaringsbokser i stoff - 4 stk - 28 x 28 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 343,-
Få igjen på lager
SKU
05206-206
   

Gi litt ekstra liv til rommet med disse fire morsomme og allsidige lagringsboksene med favorittkarakterene fra Disney Frozen 2. Oppbevaringsboksene måler 28x28x28 cm og er i perfekt størrelse for oppbevaring av leker, klær og håndverk. De kan også enkelt brettes flatt når de ikke er i bruk, og trykket på hver av sidene gjør at de tar seg godt ut i hyller og skap. Boksene passer de fleste modulære lagringsenheter.

Inneholder:

  • 4 Disney Frozen 2 oppbevaringsbokser i stoff

Detaljer:

  • Mål: 28 x 28 x 28 cm (DxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell291FZO01E
EAN5013138670828
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.