Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen reinsdyret Svein som barnet kan sitte på - med lyd og norsk stemme - 90 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 1 143,-
Få igjen på lager
SKU
09195-20
   

La barna sitte på det 90 cm høye reinsdyret Svein fra Disney Frozen og ri ut på nye spennende reiser! Reinsdyret har morsomme lydeffekter og kan si enkle fraser på norsk med Kristoffer sin tøysete Svein-stemme. Opplev et vilt eventyr med Disney Frost 2 Playdate Svein! Playdate Sven er i perfekt størrelse så barna kan late som om de galopperer rundt Arendelles snødekte landskap med deres favoritt reinsdyrkompis!

Svein er over 90 cm høy fra hov til gevir og tåler vektet av et barn på opptil 32 kg. Mat Svein med gulroten for å høre ham lage ekte tyggende lyder. Trekk på Sveins tøyler eller trykk på hodet for galopperende lyder og for å høre han si setninger i Kristoffers morsomme Svein-stemme!

Det episke eventyret fortsetter i Disney Frost 2, den spennende oppfølgeren til hitfilmen Frost! Bli med dine kjære venner, Anna, Elsa, Kristoffer, Olaf og Svein når de forlater Arendelles porter for å styrke sine vennskap og lage nye eventyr som vil forandre livene deres for alltid.

  • La barna sitte på Svein (tåler inntil 32 kg)
  • Med morsomme lyder
  • Enkle setninger på norsk med Kristoffers Svein-stemme

Inneholder:

  • Disney Frozen reinsdyret Svein
  • Gulrot

Detaljer: 

  • Mål: 90 cm høy
  • Maks vekt: 32 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell202904
EAN80192995202906
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.