Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Minni Mus gymbag med justerbar skulderstropp - rosa - 35 cm

Disneys Mikke og Minnie Mus

Mickey Mouse har eksistert siden 1928 og er kanskje Disneys mest kjente karakter, og alle barn har et forhold til denne sjarmerende karakteren. Mikke Mus dukker vanligvis opp sammen med sin kjæreste Minnie Mus, og sammen med hunden Pluto og Langbein drar de på mange spennende eventyr. Oppdag en magisk samling av leker, reiseartikler, kofferter med Mikke og Minni Mus.

Vår lavpris: 197,-
Utsolgt
SKU
08224-29

Pakk gymtøyet i denne rosa gymbagen med justerbar skulderstropp og motiv av Minni Mus fra Disney! Treningsbagen har et stort og romslig rom som lukkes med glidelås, hvor det er plass til treningstøy, sko, drikkeflaske og annet tilbehør. Sportsbagen har også en praktisk lomme med glidelås på siden. Bagen har et rosa dyremønster og rosa stropper, samt et motiv av Disney Minni Mus, og passer perfekt til trening og gymtimen!

Inneholder:

  • Disney Minnie Mouse gymbag med justerbar skulderstropp

Detaljer:

  • Mål: 35 x 16 x 23 cm (LxBxH)
  • Farge: rosa
  • Motiv: Minni Mus

Merk: Drikkeflaske følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellMIUW7252
EAN4043946300748
MerkeDisney Mikke og Minni Mus
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.