Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess aktivitetsbok med klistremerker - dans, kultur og antrekk

-48%

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

48%
Kampanjepris 48,- 92,- Du sparer: 44,-
På lager
SKU
09217-60
   

Utforsk dans, kultur og antrekk med denne Disney Princess aktivitetsboken. Bli med Disney prinsessene og la de ta deg med gjennom en kulturell opplevelse med dans og antrekk. Lær hvordan folk fra Stillehavsøyene forteller historierer gjennom dans av Vaiana, og finn Snøhvits antrekk som passer til folkedansen hennes. Denne aktivitetsboken med klistremerker er lærerik og spennende å utforske.

Inneholder:

  • Disney Princess aktivitetsbok med klistremerker

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell232372
EAN7031652323721
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.