Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess My first Askepott dukke - 35 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 295,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
6119
   

Ta med din nye favorittdukke på tur, nemlig Disney Princess Askepott Toddler-dukken! Dukken har nydelig blå kjole med rosa detaljer, samt en tiara, børste og speil. Askepott har selvfølgelig det nydelige blonde håret oppsatt, og de blå øynene skinner om kapp med solen. Detaljene i skjørtet forteller en del av Askepotts kjente historie med gresskarsvognen, og dukken er ca. 35 cm høy.

Inneholder:

  • Askepott-dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 35 cm
Produktdetaljer
Modell75871
EAN4893984758717
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.