Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Askepott dukke med septer og tiara - 38 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
12216-66
   

Nå kan du få din egen Disney Princess Askepott dukke, med tilbehør. Med 2 tiaraer, en til seg selv og en til deg, samt et nydelig septer er denne prinsessen klar for å nye eventyr med deg. Prinsesse Askepott-dukken måler 38 cm i høyden og har lys hår som er satt opp. Askepotte i kledd en blå kjole og blå sko. Staven matcher antrekket og har bilde og en vakker silhuett i enden.

Inneholder

  • 1 Disney Princess dukke - Askepott
  • 1 Septer
  • 2 tiaraer

Detaljer:

  • Mål dukke: 38 cm (L)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell210944
EAN192995210943
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.