Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Disney Princess Toddler Cinderella dukke - Askepott - 35 cm

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 335,-
Få igjen på lager
SKU
14027
   

Disney Princess Toddler Cinderella dukken er en realistisk liten Askepott-dukke på ca. 35 cm som byr på timevis med kreativ lek og rollespill. Denne prinsessedukken er kledd i en nydelig blå kjole med puffermer og volanger i vakkert gjennomsiktig stoff. Kjolen har rosa og glitrende detaljer, og mønsteret på skjørtet forteller en liten historie. Du kjenner kanskje igjen gresskar-vognen? Den vakre tiaraen kan man ta av og på etter eget ønske, og dukken har bevegelige ledd for mer autentisk og realistisk lek. 

Inneholder:

  • Disney Princess Askepott-dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 35 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell86893
EAN678352868939
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.