Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Askepott parykk til barn - blondt oppsatt hår - one size

-48%

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 194,-
48%
Du sparer: 94,-
Få igjen på lager
SKU
22458
   

Gjør ditt prinsesseantrekk komplett med denne blonde Askepott parykken fra Disney Princess. Barneparykken har Askepotts pent oppsatte hår med blått bånd, og passer perfekt når du skal kle deg ut som den populære og vakre Disney-prinsessen. Parykken er for barn og kommer i one-size størrelse.

Inneholder:

  • Disney Princess Askepott parykk

Detaljer:

  • Størrelse: one-size
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell52738
EAN082686527385
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.