Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess dukke med fantastisk hår - Belle - 29 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
16579
   

Basic Hair Play-sortimentet omfatter Aurora og Belle. Hver prinsesse har sin egen ballkjole i tradisjonell stil, lange hårforlengelser, en børste i dukkestørrelse, vennskapstilbehør som kan klipses på, og blomstertilbehør som kan festes enten i håret eller på kjolen. Hver dukke leveres også med en børste i pikestørrelse.

Anbefalt alder: 3+

 

Produktdetaljer
ModellB5293
EAN5010994942144
MerkeDisney Princess
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.