Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Comfy Squad Ariel dukke - moderne prinsesse i komfortabel stil - 30 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 173,-
Få igjen på lager
SKU
03205-40
   

Disney Princess Comfy Squad Ariel-dukken er inspirert av filmen «Rive-Rolf krasjer internett», og inneholder Ariel i et moderne og komfortabelt antrekk bestående av genser, skjørt, leggings, sko og telefon. Det røde håret til Ariel henger løst ned langs skuldrene hennes. Ariel elsker å snakke i telefonene, og du finner henne stort sett i den.

Ta del i nye eventyr sammen med Ariel og vennene hennes. Ingen dager er like! Dukken er en av 4 ulike Disney Prinsesser i komfortabel stil, inspirert av filmen «Rive-Rolf krasjer internett» Samle dem alle, og få en unik samling av prinsesser i komfortabel stil.

Inneholder:

  • Ariel-dukke
  • Antrekk
  • Sko
  • Telefon

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE9160
EAN5010993679096
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.