Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Dreaming invitasjoner med konvolutt - 6 stk

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 53,-
På lager
SKU
20017
   

Når det skal inviteres til bursdagsfeiring er det gøy med ekstra fine innbydelser. I denne pakken får du 6 rosa invitasjoner med Disney Princess-tema med tilhørende konvolutter som du kan sende ut til venner eller familie. La Rapunzel, Belle og Askepott være med på den store dagen med denne pakningen med fine tiara-formede innbydelser.

Inneholder:

  • 6 invitasjoner
  • 6 konvolutter

Detaljer:

  • Motiv: Disney Princess
Produktdetaljer
Modell85006
EAN5201184850060
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.